2.2.10

Something



small for myself. I´ve been dreaming of that book by Yoshiko Tsukiori for a long time and last week I got it as a present from my mom.
This is just a sneak peek what I have done. More to come...

8 comments:

Niina said...

Sain tuon kirjan joululahjaksi,mutta en ole vielä ehtinyt tekemään mitään..mutta tänään ajattelin aloittaa käynnillä kangaskauppaan!
Ja voi,sinä ryhdyit heti hommiin,ihanalta näyttää!:)

hujour said...

Niina, tuntui niin helpolta aloittaa, kun ei tarvinnut alkaa tekemään kaavoja alusta asti itse niin kuin yleensä teen. Olin nähtävästi saanut vaikutteita kirjan upeista kuvista ja kuoseista, kun lauantaina päädyin ostamaan tavallisesta maustani poikkeavan kukkakuosinkin :) Nyt jännitän osaanko edes pitää sitä.
Mieleni tekisi tilata muitakin saman tekijän kirjoja joita ei ole suomennettu, mutta pitää nyt hiukan toppuutella itseään :)

Jonna said...

Minulla on ollut tuo kirja kaverilta vaikka miten kauan lainassa, mutta vieläkään en ole saanut mitään ommeltua. Ehkä inspiroidun tästä sinun mekosta ja alan hommiin!

VALKOINEN PERSILJA said...

Aivan ihana kaula-aukko. Kauniisti kaartuu :) Itselläni on sellainen vaatekompleksi menossa että ihan ahistaa... Sinulla on aina niin selkeät sävelet pukeutumisen suhteen, tai ainakin vaikuttaa siltä :)

hujour said...

Jonna, nyt vaan keväisiä kankaita hakemaan ja ompelupuuhiin :) mukavaa kun jätit viestiä.

Valkoinen Persilja, kyllä täälläkin päin on aikamoista vaatekompleksia ilmassa, kevät tekee sen. Olen tyhjännyt huolella vaatekaappia ja päätin että uutta ja ajatonta pitäisi saada tilalle, mutta sitten höynähdän tälläisiin kukkakankaisiin :)se niistä periaatteista!

Juju said...

Kiva nähdä mitä kaikkea saat siiretyksi kirjan sivuilta vaatehenkariin! Minä en ole ommellut kirjastani vielä mitään, ihaillut vaan hartaasti.

Merja said...

Ihastuin just tuohon malliin siinä kirjassa. Mutta miten ihmeessä tuon kaula-aukon saa noin kauniisti ommeltua, sinäkin osasit noin upeasti. Kerro vinkkejä..

hujour said...

Eilentänäänhuomenna, minä olen aivan ihastunut tähän kirjaan...selaan ja unelmoin. On ollut ihanaa huomata miten inspiroiva tämä kirja on ollut.

Merja, minäkin halusin ensimmäisenä alkaa tekemään tätä mallia. Tuo kaula-aukko onnistuu oikein hyvin kunhan seuraa vain tarkasti ohjeita ja tekee tarvittavat merkinnät kappaleisiin. Vaikka olen yhdeltä koulutukseltani ompelija, piti minunkin tavata ohjetta hetken aikaa. Yllättävän hankalaa toteuttaa toisen suunnittelemat tekniset ratkaisut :)
Esittelen tuotoksiani vielä lisää kunhan taas saan aikaa ompelulle.